Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 97 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Eylül 2008 1:52 
Üye
Kullanıcı avatarı

Gerçekten öyle inanılmaz bir şarkı Bombay Vindaloo. Petrucci bunu çalarken ne kullanıyor merak ediyorum. :D

Gerçi şarkı 1-3-5 5-3-1 diye gidiyor ama olsun süper.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Eylül 2008 14:26 
Üye
Kullanıcı avatarı

Bu aralar about to crashin solosuna bitiyorum birde the killing hand in introsu dinlediğim en iyi introlardan biri :roll:

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Eylül 2008 17:39 
Kreatif Direktör
Kullanıcı avatarı

Biraz önce sildiğim mesaj ile beraber 1-3-5 sözü Ömer Ersoy'un Dream Theater konusundaki mesajına bir gönderme ise hiç hoş değil.

İlgili konuda hepimiz dalga geçtik ve nedenleri sıraladık. Bunu daha fazla devam ettirmenin bir anlamı yok.

Devam ettirmek istiyorsanız ilgili konuyu kullanınız. Diğer konularada bu durumu yaymayınız.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 3 Temmuz 2009 10:32 
Üye
Kullanıcı avatarı

Yeni manyetikler yaptırmış kendine kimseye de söylemiyor, DiMarzio'nun sitesine girmesem hala haberim olmayacak,

Köprü : Crunch Lab
Sap : LiquiFire

www.dimarzio.com dan ulaşabilirsiniz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 5 Temmuz 2009 12:01 
Üye
Kullanıcı avatarı

Dehşet bir konser ardından yorgun argınlığın hiç koymadığı gün sonrası merhabalar.

Dream Theater için söylenecek sözün var mı deseler aklıma ilk gelen ''şarkıcı değiller,müzisyenler'' demek olurdu.

Konser günü sponsor görevlisi olarak çalıştım Tuborg adına ve sabahın 8inden gece 1 ine kadar oradaydım,sahne arkasına girme fırsatım oldu,bir kaç fotoğraf çektim..buyurun..

[img=http://img268.imageshack.us/img268/4227/dsc01130y.th.jpg]

[img=http://img219.imageshack.us/img219/2240/dsc01125y.th.jpg]

[img=http://img41.imageshack.us/img41/6066/dsc01134d.th.jpg]

[img=http://img191.imageshack.us/img191/2205/dsc01133h.th.jpg]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 5 Temmuz 2009 12:08 
Üye
Kullanıcı avatarı

Konserde yeni model black clouds silver linings temalı mesa kabinlerinin kullanılmaması ve lonestar bulunmayan küçük rig kullanılmasının sebebini kargoyu uzun ve masraflı tutmamak olduğunu söyleyen görevliye ikinci soru olarak bunun sebebinin birinci sınıf ülkelerden olmayışımız mıdır? diye sorduğumda sadece gülümseme almam dikkatimi çekti,sanki karın tokluğuna çalışıyorlar çalıyorlar gibiydi,biz 150tl nin fazla olduğunu düşünürken.paralar nereye akıyor acep diye merak ettim..

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 6 Temmuz 2009 20:34 
Üye
Kullanıcı avatarı

off Musicmanlere bak insan dayanamayıp çalar onları. Çalmak derken hırsızlık anlamına gelen çalmayı kastetmiyorum =)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 97 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: