Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »
« Önceki konu :: Sonraki konu » 
Yazar Mesaj
DimebaG

Statü: Üye
Durum: Bağlı değil
Boşluk
MesajTarih: 26 Kasım 2004 0:00

(konuyu buraya mı açmalıydım bilmiyorum ama serbest bölge'de okunmaz diye düşündüm.şimdiden özür)

john petrucci'nin live at budokan daki erformansını nasıl buldunuz.ben özellikle hollow years daki solosunu hayatım boyunca unutamam.hele labrie'nin petrucci solo atarken onu anons etmesi ve salonun solo esnasında inlemesi mükemmel.solo hakkında birşey daha sölicem.çok melodik ve duygulu giderken araay yine sıkıştırmış kardeşim shredding'ini.
ayrıca diğer şarkılar için bişe yazmaya gerek warmı?marty friedmanın da dediği gibi adam kaslı bi canavar gibi çalıyo gitarını saatlerce.bizede o teknik stilini izlemek düşüyo.
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM
Dracula's Assistant

Statü: Kreatif Direktör
Boşluk
MesajTarih: 3 Aralık 2004 12:06

Dün aldım CD lerini. 3 CD imiş... Şok oldum... İflas ettirdi beni... Abi çok iyiydi. Ben performansı iyi buldum... Jordan Rudess'u soloda mükemmeldi...

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DimebaG

Boşluk
MesajTarih: 3 Aralık 2004 22:10

abi hollow years da kendine duygusuz dienlere cewap werir gbi.ayrıca artık petrucci de şov yapıyo
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş big
Dracula's Assistant

Boşluk
MesajTarih: 5 Aralık 2004 10:49

DimebaG yazdı:
abi hollow years da kendine duygusuz dienlere cewap werir gbi.ayrıca artık petrucci de şov yapıyo
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş :D

Abi illaki görüntüsünü aldırtacaksın bana ha....

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tolga Özkan

Statü: Yönetim Kurulu
Boşluk
MesajTarih: 6 Aralık 2004 18:00

Cidden ekip olarak çok iyi bir performans sergilemişler. Beyond This Life'ı harbi ötesinde çalmışlar.
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
DimebaG

Boşluk
MesajTarih: 13 Aralık 2004 20:42

Dark Wizard yazdı:
DimebaG yazdı:
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş big

abi sabit bi bağlantın warsa emule kur çek bence.ben 3 cd yi de netten çektim.gerçi 3. cd de ses düzeni berbat geliyodu.heralde stereo çekip sadece left i almışlar akyda.dvd ripmişte.sen direk dvd sini çekersin.
Dracula's Assistant

Boşluk
MesajTarih: 14 Aralık 2004 14:16

DimebaG yazdı:
Dark Wizard yazdı:
DimebaG yazdı:
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş :D

abi sabit bi bağlantın warsa emule kur çek bence.ben 3 cd yi de netten çektim.gerçi 3. cd de ses düzeni berbat geliyodu.heralde stereo çekip sadece left i almışlar akyda.dvd ripmişte.sen direk dvd sini çekersin.

2 DVD yi 5 VCD ye bölmüşler 20 milyona satıyorlar... Ne oluyoruz dedim bir an için....

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
nienturi

Boşluk
MesajTarih: 17 Ocak 2005 17:02

Evet katılıyorum. "Hollow Years" daki Petrucci varlığı "SFAM"den beridir en iyi Petrucci performansıdır bence. Çok iyi bir düzenleme, hoş bir sürpriz, çok iyi bir solo...Sonuç muhteşem olmuş Very Happy
Dracula's Assistant

Boşluk
MesajTarih: 18 Ocak 2005 11:18

nienturi yazdı:
Evet katılıyorum. "Hollow Years" daki Petrucci varlığı "SFAM"den beridir en iyi Petrucci performansıdır bence. Çok iyi bir düzenleme, hoş bir sürpriz, çok iyi bir solo...Sonuç muhteşem olmuş :)

Peki Instrumedley? O ne biçim bir şarkıdır... Sonra

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
nienturi

Boşluk
MesajTarih: 19 Ocak 2005 13:30

Ben aslında izlemek istiyorum artık, dinledik iyi hoş da Very Happy
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu -> Sanatçılar ve Gruplar Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız