Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder
« Önceki konu :: Sonraki konu » 
Yazar Mesaj
Nightmage

Statü: Kreatif Direktör
Durum: Bağlı değil
Boşluk
MesajTarih: 20 Ağustos 2008 12:27

1997 senesinde geçirmiş olduğu ALS hastalığı sebebiyle felç olan ünlü gitar virtüözü Jason Becker’ın Jason Becker Collection adını verdiği yeni albümünün Shrapnel Records etiketiyle 4 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklandı.

Albümde Jason Becker’ın yeni çalışmalarını yorumlayan sanatçılar ise şöyle ; Steve Vai, Marty Friedman, Joe Satriani, Michael Lee Firkins, Matt Bissonette, Dave Lopez, Steve Hunter ve Greg Howe.

Albümde yer alan birkaç parçanın ismi ise şöyle; "River of Longing" (5:55), "River of Longing Reprise" (4:16), and "Electric Prayer for Peace" (11:51).
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gökmen Yoldaş

Statü: Üye
Boşluk
MesajTarih: 20 Ağustos 2008 14:11

Gerçekten çok güzel bir çalışma olucak bence. Bu arada Jason'ın durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
Şafak BULUT

Boşluk
MesajTarih: 23 Ağustos 2008 15:54

Merakla bekliyorum. Bu haber sevindirdi beni big
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM
Burak Çopur

Boşluk
MesajTarih: 28 Ağustos 2008 7:28

Çok güzel olacak bu sefer sabırsızlıkla bekliyorum.
Nightmage

Statü: Kreatif Direktör
Boşluk
MesajTarih: 25 Ekim 2008 18:26

Kapak tasarımı harika olmuş. Jason'ın felsefesini yansıtan bir tasarım.

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=72303306&albumID=429814&imageID=35807956#a=429814&i=36166445
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rickman

Boşluk
MesajTarih: 25 Ekim 2008 20:00

Perpetual Burn'ü ilk dinlediğim zamanı hatırladım, aşık olmuştum parçalara, o melodilere ve tekniğine...Son durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Burak Çopur

Boşluk
MesajTarih: 26 Ekim 2008 18:20

4 Kasımda albüm çıkıyormuş sanırsam.Birde JB Number gitarını Paradise diye bir marka üretecekmiş herhalde.
eymGTR

Statü: Öğretim Üyesi
Boşluk
MesajTarih: 27 Ekim 2008 15:12

Aslında bu albümlerde marka olan isimlerin projeye bir önceki albümde katılıp,bir sonrakinde katılmaması gibi durumlar oluşturulacağına;bazı isimlerin sabit,kadronun geri kalanının değişken olması daha iyi olurdu.Ben ağırlıklı olarak Greg Howe'n desteğini görüyorum uzun zamandır.Tabi bununla sınırlı değil etrafında pek çok insan var, tabi müzikal ve teknik açıdan da beslenen aralık çok geniş,Tony McAlpineden Rusty Cooley e uzanan bir çerçeve.

Bu albümler daha başarılı hale getirilebilir bence,(organisazyonlarda dahil).Bunuda sağlayacak olanlar yine markalar...
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gökmen Yoldaş

Boşluk
MesajTarih: 11 Aralık 2008 0:48

Arkadaşlar albümü alabilen dinleyebilen var mı acaba? Varsa bize bir fikirlerini yazarsa çok seviniriz.
eymGTR

Statü: Öğretim Üyesi
Boşluk
MesajTarih: 12 Aralık 2008 11:59

Tam olarak albümü dinleyemedim fakat bir kaç parçasını dinledim.Sanırım Becker 'n dünyayla tek bağlantısı artık bedeni.Klasik Müzik yapısı,çok sesli partisyonlarda albümde mevcut.

www.reverbnation.com/eymenozgurel
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu -> Albüm Veri Bankası Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız