Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Satılık Olp John Petrucci Modeli
MesajGönderilme zamanı: 31 Ocak 2009 22:53 
Üye
Kullanıcı avatarı

OLP JPM (D-Sonic + JoePAF + Schaller M6-IND locking + Orjinal Case ) 1200TL,

Merhaba arkadaşlar, Gitar sorunsuz tertemiz yarı hardcase bir çantası var onda sakladım bu güne kadar iyi bakıldı anlayacağınız..Linkten ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Satma sebebi itirafımı da yapayım o zaman güvensizlik olmasın,maddi sıkışıklık borç harç sebeplerin yanında kafa dinlemek üzre tatile çıkma isteğimdir

http://www.sahibinden.com/ernie_ball_mu ... 20petrucci

Her türlü sorularınıza açıyım,bekliyorum.Teşekkürler..

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Şubat 2009 14:50 
Üye
Kullanıcı avatarı

Biraz tanımanız için birşeyler yazayım istedim
Olp firması geçtiğimiz yıl lisans problemleri sebebiyle kapatıldı üretim yerleri çindir fakat ana malzeme amerikandan getirilir(North American Maple Neck durumu bunu gösterir..)

üzerinde kullanılan parçalar tuner manyetik switch köprü vs.. çok standartlardadır ve başlangıç seviyesi içindir.Bu parçalar değiştirilerek gayet kaliteyi yakalayabilirsiniz,benimde yaptığım gibi zaten..

'Parçalar elbet değiştirilir önemli olan ağacı?..ağaç ne alemdedir'' bu tip soruları sormakla çok iyi edersiniz mesela..

ağaç basswood(ıhlamur) tonal dengesi olan hafif yapıya sahip bir ağaçtır,elbet insanı düşündürür ne yaparsan yap bu gitara musicman JP kalitesini tutturamazsın,kesinlikle öyle fakat piyasada başka bir gitar gösterebilirmisiniz bu nadir el üretimi ernieball musicman gitarların kalitesiyle kapışabilecek..müzelik parçalardır..

O yüzden Olp ile musicman kıyasını düşünmeyin bile..satın alalı 6 ay oldu size söyleyebileceğim ibanez RG ile RG prestij kalitesi arasında bi rahatlığa sahip,ton anlamında Rg prestijlerden kat kat iyi..(Progressive metal gibi çok sesli müziğe rahatça ulaşmanızı sağlayacak kadar iyi..blues jazz rock metal gibi.)

Fiyat alım gücümüze göre çok gelebilir fakat hesaba vurduğumda zararına satmakta akıl karı değil.

*Gitarın satış fiyatı ortalama 400$ (idi)üretim yok.

*DiMarzio D-Sonic türkiyede sipariş üzerine getirilen bir manyetiktir ne kadara getiriyolar haberim yok,84$

*PAF Joe DP213 69$

*Schaller M6-IND 75$

Tabi bunlar Usa fiyatıdır,türkiyede yaklaşık 2 kat daha pahalı olacaktır...
-------------------------------------------------------------------------------------
Umarım iyi bir alıcıya gider bu alet.Teşekkürler..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: