Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder Sayfa: 1, 2  Sonraki »
« Önceki konu :: Sonraki konu » 
Yazar Mesaj
Beelzebub

Statü: Üye
Durum: Bağlı değil
Boşluk
MesajTarih: 14 Mart 2009 11:48

23 Temmuz'da yeni albüm çıkartıyorlarmış.Albümün ismi
"BLACK CLOUDS & SILVER LININGS"

Progarchives.com da albüm kapağı ve şarkıların isimleri mevcut.Yani İngilizcem elverdiği ölçüde sanırsam böyle birşeyler yazıyordu Very Happy

In my toughts and in my dreams,they are always in my mind.

The songs of Hobbits,Dwarves and Men;and the Elves come close your eyes.

You can see them too.

Burak Kaan ÇOPUR!
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM
Solmyr

Boşluk
MesajTarih: 14 Mart 2009 13:37

Bence muhteşem bir albüm kapağı olmuş
Dracula's Assistant

Statü: Kreatif Direktör
Boşluk
MesajTarih: 14 Mart 2009 20:47

Biraz önce Home'da okudum ve hemen paylaşıyorum. Anladığım kadarıyla yabancı bir radyo kanalından kayıt edilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=pnvy-WwtOcs

Bazı yerlerde Petrucci'nin insan dışı bir yaşam türü olduğunu anlayabiliyorsunuz.

2009 Yaz Turnesinde İsrail ve Bulgaristan'a uğrayacak olan Dream Theater'ı bu senede ülkemizde izleme şansımız oldukça yüksek.

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Dracula's Assistant

Boşluk
MesajTarih: 19 May 2009 10:34

Facebook'ta yazdığım yorumu aynen ekliyorum :

The Best of Times'ın solosunun girişini Malmsteen, gelişmesini Marty Friedman, sonucunu ise ölmüş Petrucci çalmış.

10:10'dan itibaren Malmsteen klasik slow parça giriş ve geçişlerini uygularken, 10:55'ten sonra Marty Friedman benzer niyelikte parçalarda olduğu gibi notalar ile alay edercesine oynar, 11:43'ten itibaren ise Petrucci bitirmek için çabalar, evet çabalar.

Tam bir buçuk dakika boyunca bu soloyu nasıl mahvedebilirim diye uğraşmış durmuş.

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eymGTR

Statü: Öğretim Üyesi
Boşluk
MesajTarih: 20 May 2009 0:28

O kadar sıkıldım ki,uzun zamandır takip etmiyor ve dinleyemiyorum bu adamları...

www.myspace.com/eymenozgurel
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Dracula's Assistant

Boşluk
MesajTarih: 20 May 2009 18:40

The Best Of Times'ın solosunu dinledin mi Eymen? Petrucci'nin son etkileşimlerini duymak için dinlemelisin Very Happy

Cort EVL-Z4 İncelemesi

|||||||||| %60
eymGTR

Statü: Öğretim Üyesi
Boşluk
MesajTarih: 21 May 2009 0:51

Neler yapacağını ve yaptığını, 98 den beri bir Dream Theater dinleyicisi olarak tahmin ediyorum ve şimdiden içime sıkıntı basmış vaziyette.Önerin üstüne kriz geçirmeyi göze alarak dinleyeceğim ama yorum yazmayacağım,tartışma çıkmasın forumda... big

www.myspace.com/eymenozgurel
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Solmyr

Boşluk
MesajTarih: 21 May 2009 12:20

Petrucci'nin soloları büyük hayal kırıklığı yarattı bu albümde. Albüme dinledikçe alışıyorum ama dream theater için vasat bir albüm olmuş ilk izlenimlerime göre. A nightmare to remember ve the count of tuscany parçaları güzel. The count of tuscany nin sonlarına doğru mistik bir hava var, o hoşuma gitti. Öss den sonra daha detaylı bir albüm incelemesi yazarım.

işimiz müzik gücümüz gitar
Cihan Çınar

Boşluk
MesajTarih: 21 May 2009 12:24

Nerde o eski Dream Theater diyorum ne yazık ki ya ben brutal ve metal e alışacağım ya da sadece eski albümleri dinleyeceğim.

OLP Petrucci Signature (D-Sonic + JoePAF + Schaller M6-IND locking + Orjinal Case ) 1200TL
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder MSNM
Solmyr

Boşluk
MesajTarih: 21 May 2009 12:42

Dream theater'ın eski efsane albümlerinin yerini hiç bişey tutmaz tabiki. Bunu son zamanlarda progressive death ağırlıklı müzik dinlememe rağmen söylüyorum.

Keşke Kevin Moore gruptan ayrılmayaydı. Jordan'ın attığı garip sololara halen alışamadım. Kevin'ın soloları çok daha güzeldi ve tatlıydı.

Ayrıca gelecek albümde James gruptan atılıp Mike brutal yaparsa şaşırmam =)

işimiz müzik gücümüz gitar
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu -> Albüm Veri Bankası Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız