Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Mayıs 2009 13:10 
Üye
Kullanıcı avatarı

Teşekkürler eymGTR son birşey daha sormak istiyorum. 2 gitar arasında kaldım Jackson RR24 Rhoads ve Razorback V 255 . Bu konuda çok kararsızım ikiside çok güzel gitarlar sizinde bir fikrinizi alayım dedim.

Jackson RR24 Rhoads 1298£ (Japon üretimi olması beni cezbediyor ama tek manyetik, ton çeşitliliği açısında sıkıntıya düşeceğimden korkuyorum ve bunu alırsam amfidende kısmak zorunda kalacağım:S
http://www.jacksonguitars.com/products/ ... 2913024858

Razorback V 255 i zaten biliyorsunuz maksat adet yerini bulsun:D 1300$ a buldum ve Kore yapımı.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Mayıs 2009 13:52 
Öğretim Üyesi
Kullanıcı avatarı

Jackson da alternatif ton yaratma sıkıntısına düşeceğin kesin.Gitarın güzel olduğuda acı bir gerçek:)

Ben yine de oyumu Dean den yana kullanıyorum...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Mayıs 2009 22:50 
Üye
Kullanıcı avatarı

Dean Razorback ne üretimi bilen var mı?
umarım Çin ya da Endonezya olmaz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Mayıs 2009 11:24 
Üye
Kullanıcı avatarı

eymGTR, fikrini almak çok iyi oldu benim için teşekkürler:).

king_mak, evet Razorback V 255 Kore yapımı oluyor. Razorback serisinin geneli ne üretimidir bilmiyorum ama Çin, Endonezya olacağını sanmıyorum emin olmamakla birlikte...

Yöneticilere teşekkür ediyorum başlık değişmiş, buna ihtiyaç vardı:).

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 2 Haziran 2009 16:35 
Üye
Kullanıcı avatarı

Merhaba arkadaşlar konuyu hortlattım yine=) ama fikrinizi almak istediğim bir gitar var. B.C. Rich NJ Deluxe Jr. V hakkında ne düşünüyorsunuz? Gitarımı bu yaz almak istiyorum ve zaman yaklaştıkça haliyle araştırmanın dozuda artıyor.
Teşekkürler

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 6 Haziran 2009 18:38 
Üye
Kullanıcı avatarı

BC RICH DLXJRVO deluxe
bu alet süper yahu buna bak bir derim
birde ne retimim olduğunu öğrenirsen
buraya yazar mısın?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 9 Haziran 2009 12:36 
Üye
Kullanıcı avatarı

Aslında ne üretimi olduğunu tam olarak bilmiyorum king-mak ama böyle bir gitar bence Çin üretimi olamaz ki bildiğim kadarıyla B.C Rich'ler ya Çin ya da Amerikan üretimi oluyor(yine de emin değilim:)). Zaten Amerika fiyatı 749$ olan bir gitar Türkiye'de +500 TL falandır. Benim fikrim yüksek olasılıkla Amerika üretimi. Zuhal'e 2 defa mail attım ama geri dönmediler. Bundan önce attığım mailerde hep geri dönerlerdi bunda neden böyle yaptılar anlayamadım. Bu arada konuyla alakasız ama gitar/amfi alma işim 1 ay ileri sarktı=(.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 9 Haziran 2009 18:38 
Üye
Kullanıcı avatarı

Ben öğrendim Kore malıymmış
ama bir gitar daha var V kasa o ayrı bir şahane bir bak istersen
schecter hellraiser v1 fr
çok baba gitar yahu
amfi ne almayaı düşünüyorsun?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 10 Haziran 2009 12:24 
Öğretim Üyesi
Kullanıcı avatarı

Türkiye'ye giren B.C Rich lerden her zaman şüphe duydum.Şimdiye kadar elime aldığım hiç bir B.C Rich'i en azından üzerindeki etiket fiyatlarını göz önünde bulundurarak beğenmedim.

king_mak'in tavsiye ettiği schecter hellraiser v1 fr'yi de mutlaka denemelisin.Özellikle işçilik ve güven açısından tatmin sağlayabilecek bir alternatif.

Seçenek sayısını arttırmak istiyorsan LTD Ninja vs gibi performansından ve kalitesinden şüphe duymayacağın gitarları seçenekler arasına alman daha garantili olacaktır.Ancak bütçe sınırlı ve benim tavsiyem yine dean den yana.Piyasası da B.C Rich e göre çok daha aktif.Şahsen satılık bir B.C Rich'den ziyade Dean'i tercih ederim.Aynı mantığa sahip müzik marketler ileride gitarını takas ya da herhangi bir öneri için götürdüğünde, elindeki markanın piyasa aktifliğini değerlendirerek sana öneride bulunacaktır.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Haziran 2009 12:59 
Üye
Kullanıcı avatarı

Schecter hellraiser v1 fr donanımı, tonu vs. çok güzel görünüyor buna bir bakayım teşekkürler arkadaşlar (: . eymGTR, B.C Rich'leri fiyat performans yönünden uygun bulmuyorsan hiç araştırmayayım ki söylediklerindede haklısın. Bu hafta sonu Tünel'e inip B.C Rich'lere bakacaktım ama galiba zaman kaybı olacak. Bunun yerine Schecter'lere bakayım. Zaten Schecter hellraiser v1 fr tonal açıdan sanki daha tatmin ediciydi sağol king_mak (: .
Amfi olarak kesin kararımı verdim. Randal RG75DG3 Plus almayı düşünüyorum. Distortion tonu gerçekten iyiydi. En azından beni tatmin etti (: . Amfi önerisi içinde eymGTR tekrar teşekkür ederim.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: