Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 97 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: John Petrucci
MesajGönderilme zamanı: 26 Kasım 2004 0:00 
Üye

(konuyu buraya mı açmalıydım bilmiyorum ama serbest bölge'de okunmaz diye düşündüm.şimdiden özür)

john petrucci'nin live at budokan daki erformansını nasıl buldunuz.ben özellikle hollow years daki solosunu hayatım boyunca unutamam.hele labrie'nin petrucci solo atarken onu anons etmesi ve salonun solo esnasında inlemesi mükemmel.solo hakkında birşey daha sölicem.çok melodik ve duygulu giderken araay yine sıkıştırmış kardeşim shredding'ini.
ayrıca diğer şarkılar için bişe yazmaya gerek warmı?marty friedmanın da dediği gibi adam kaslı bi canavar gibi çalıyo gitarını saatlerce.bizede o teknik stilini izlemek düşüyo.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 3 Aralık 2004 12:06 
Kreatif Direktör
Kullanıcı avatarı

Dün aldım CD lerini. 3 CD imiş... Şok oldum... İflas ettirdi beni... Abi çok iyiydi. Ben performansı iyi buldum... Jordan Rudess'u soloda mükemmeldi...

|||||||||| %10

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 3 Aralık 2004 22:10 
Üye

abi hollow years da kendine duygusuz dienlere cewap werir gbi.ayrıca artık petrucci de şov yapıyo
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş :D

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 5 Aralık 2004 10:49 
Kreatif Direktör
Kullanıcı avatarı

DimebaG yazdı:
abi hollow years da kendine duygusuz dienlere cewap werir gbi.ayrıca artık petrucci de şov yapıyo
yok pena tuttuu eliyle klavyeyi tutuyo legato yapıyo yok bilmemne steve vai olmuş :D

Abi illaki görüntüsünü aldırtacaksın bana ha....

|||||||||| %10

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 6 Aralık 2004 18:00 
Yönetim Kurulu
Kullanıcı avatarı

Cidden ekip olarak çok iyi bir performans sergilemişler. Beyond This Life'ı harbi ötesinde çalmışlar.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Aralık 2004 20:42 
Üye

Dark Wizard yazdı:
DimebaG yazdı:

abi sabit bi bağlantın warsa emule kur çek bence.ben 3 cd yi de netten çektim.gerçi 3. cd de ses düzeni berbat geliyodu.heralde stereo çekip sadece left i almışlar akyda.dvd ripmişte.sen direk dvd sini çekersin.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Aralık 2004 14:16 
Kreatif Direktör
Kullanıcı avatarı

DimebaG yazdı:
Dark Wizard yazdı:
DimebaG yazdı:

abi sabit bi bağlantın warsa emule kur çek bence.ben 3 cd yi de netten çektim.gerçi 3. cd de ses düzeni berbat geliyodu.heralde stereo çekip sadece left i almışlar akyda.dvd ripmişte.sen direk dvd sini çekersin.

2 DVD yi 5 VCD ye bölmüşler 20 milyona satıyorlar... Ne oluyoruz dedim bir an için....

|||||||||| %10

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Ocak 2005 17:02 
Üye

Evet katılıyorum. "Hollow Years" daki Petrucci varlığı "SFAM"den beridir en iyi Petrucci performansıdır bence. Çok iyi bir düzenleme, hoş bir sürpriz, çok iyi bir solo...Sonuç muhteşem olmuş :)

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 18 Ocak 2005 11:18 
Kreatif Direktör
Kullanıcı avatarı

nienturi yazdı:
Evet katılıyorum. "Hollow Years" daki Petrucci varlığı "SFAM"den beridir en iyi Petrucci performansıdır bence. Çok iyi bir düzenleme, hoş bir sürpriz, çok iyi bir solo...Sonuç muhteşem olmuş :)

Peki Instrumedley? O ne biçim bir şarkıdır... Sonra

|||||||||| %10

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Ocak 2005 13:30 
Üye

Ben aslında izlemek istiyorum artık, dinledik iyi hoş da :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 97 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: